Toyota C-HR Forum banner
41 - 52 of 52 Posts
Czy jest dostępna jakaś aktualizacja dla mojej wersji Toyota Corolla Hybrid Hatchback 2020:

DCU: 17TDT1EU-DA31
Audio:1075
Gracenote v:02058

Bardzo dziękuję

Dzień dobry, czy możesz mi pomóc zainstalować aktualizację oprogramowania? Obecnie używam wersji 17TDT1EU-DA31. CarPlay bardzo się zacina, gdy rozmawiam przez telefon. Umieściłem go na pendrive'ie FAT32, ale nie wykrywa aktualizacji. Pendrive jest wykrywany.
Z góry dziękuję

Dziękuję, wczoraj doszedłem do tego, że może jeśli po prostu przepiszę link, to zadziała i zadziałało. Aktualizacja była idealna!
Cześć, czy możesz mi pomóc w zainstalowaniu aktualizacji oprogramowania? Obecnie korzystam z wersji 17TDT1EU-DA31. CarPlay bardzo się zacina, gdy rozmawiam przez telefon. Umieściłem go na pendrive w formacie FAT32, ale nie wykrywa aktualizacji. Pendrive jest wykrywany.
Dziękuję z góry

Yep, Ty. This is my Google drive folder. I share this in my blog ✌
Czy podasz również link do swojego bloga?
Myślę, że wiem, jaka jest procedura, ale jeśli opiszesz ją tam, zwłaszcza z kilkoma zrzutami ekranu i szacowanym czasem, będzie to uspokajające.
Wiem, że muszę rozpakować plik z zipa. Umieścić go na pustym pendrivie USB, sformatowanym w fat32. Wprowadzić samochód w tryb gotowości. Odłączyć inne urządzenia USB. Podłączyć pendrive USB, poczekać chwilę. Powinien pojawić się komunikat lub wejdę w Ustawienia i rozpocznę aktualizację. Potem po prostu cierpliwie czekać i nie wyłączać samochodu. Czy to wszystko?

41 - 52 of 52 Posts