E-Store

Faults and Technical chat for the Toyota C-HR
Post Reply
poolboy80
Posts: 2
Joined: Tue Oct 08, 2019 1:27 pm
Location: Uk

E-Store

Post by poolboy80 » Tue Oct 08, 2019 3:07 pm

Hi Folks

I just wondered if anyone else is having problems with E-store and associated apps. Mine stopped working on Monday with the attached error. All my other online apps are working and connecting, Toyota online are also at a loss but are investigating.

Cheers Chris

20191008_100409.jpg



User avatar
Kostas_F
Posts: 430
Joined: Sun Feb 05, 2017 6:22 pm
Location: Athens GR

Re: E-Store

Post by Kostas_F » Wed Oct 09, 2019 9:05 am

I have the same error lately, but never worked properly anyway.
I'm in Greece.

Edit: I'm talking about the estore app installed (by me) to my multimedia system (ass seen on the picture).
Last edited by Kostas_F on Wed Oct 09, 2019 9:48 am, edited 1 time in total.
Toyota C-HR (C-Enter) Hybrid.


kelvin66
Posts: 55
Joined: Wed May 22, 2019 9:12 am
Location: Stonehouse, Glos.

Re: E-Store

Post by kelvin66 » Wed Oct 09, 2019 9:20 am

Working for me! Using Chrome browser
https://www.toyota.co.uk/tme#/my-toyota/
Dynamic Hybrid in Decumar Grey.


poolboy80
Posts: 2
Joined: Tue Oct 08, 2019 1:27 pm
Location: Uk

Re: E-Store

Post by poolboy80 » Wed Oct 09, 2019 10:30 am

Hi Kelvin66

It's the in-car app that's not working. Toyotas IT department is looking into it. Do you guys know when your installing an app do you copy the zip onto the USB or extract to the USb. I am trying to reinstall the app but the USB not been read either.


User avatar
Kostas_F
Posts: 430
Joined: Sun Feb 05, 2017 6:22 pm
Location: Athens GR

Re: E-Store

Post by Kostas_F » Wed Oct 09, 2019 5:26 pm

If I can recall right, I unzipped the file to the root of the USB.
I remember it was a jar (Java) app.
Toyota C-HR (C-Enter) Hybrid.


Malc1975
Posts: 36
Joined: Sat Jul 27, 2019 6:29 pm
Location: nowhere yet everywhere

Re: E-Store

Post by Malc1975 » Wed Oct 09, 2019 7:44 pm

Toyota systems all crashed today any way
I work at the dealers and it all went down between 9 and 11 ish rheis morning


Post Reply

Return to “Faults & Technical”