Not receiving daily posts

Forum suggestions, help and advice.
Post Reply
jacquiandles
Posts: 22
Joined: Mon Oct 16, 2017 6:34 pm
Location: Essex

Not receiving daily posts

Post by jacquiandles » Fri Nov 23, 2018 2:20 pm

We haven't been getting daily posts from the Forum now for over a week or so - has anyone else been similarly affected?

Tried to sign-up again but it returned an error and said our email addresses were already on the system.


User avatar
Karmalakas
Posts: 1162
Joined: Sat Jan 14, 2017 10:45 pm
Location: Lithuania
Contact:

Re: Not receiving daily posts

Post by Karmalakas » Fri Nov 23, 2018 2:25 pm

What do you mean by daily posts? I constantly monitor my unread posts and there's always at least one a day. Sometimes only one response to some old post, but still :)
HSD in Earth Bronze (a.k.a. Havana Brown)


JeffFullick
Posts: 8
Joined: Mon Mar 20, 2017 2:19 pm
Location: Sussex UK

Re: Not receiving daily posts

Post by JeffFullick » Fri Nov 23, 2018 4:14 pm

I also haven't received the daily Newsletter for more then a week, same thing tried to re-register but it also came up with error & said my email was already registered
C-HR Excel Metal Stream


Rosie60
Posts: 105
Joined: Thu May 11, 2017 9:20 pm
Location: Northampton

Re: Not receiving daily posts

Post by Rosie60 » Fri Nov 23, 2018 5:06 pm

I’m not receiving mine either, just realised as I was driving home from the garage having had the recall check
Excel in Tyrol Silver with protection pack, Supaguard treatment and sill protectors. Ordered May 7th collected May 23rd. I'm a very happy bunny.


Rob
Site Admin
Posts: 148
Joined: Mon Mar 31, 2014 3:38 pm

Re: Not receiving daily posts

Post by Rob » Mon Nov 26, 2018 3:54 pm

Hi,
Thanks. Looks like an issue with the provider and I need to switch to someone else.

Leave it with me and I'll post an update when I've been able to do it.

Thanks
Rob


User avatar
homeward
Posts: 17
Joined: Mon Jan 22, 2018 7:01 pm
Location: South Warwickshire
Contact:

Re: Not receiving daily posts

Post by homeward » Fri Nov 30, 2018 7:35 pm

Rob wrote:
Mon Nov 26, 2018 3:54 pm
Hi,
Thanks. Looks like an issue with the provider and I need to switch to someone else.

Leave it with me and I'll post an update when I've been able to do it.

Thanks
Rob
Thanks, Rob… – on behalf of everyone.

-- $tephen.


Post Reply

Return to “Website Issues”