Mam nowego chr gr sport 2025 i dźwięk jest blaszany, ale zauważyłem, że głośniki w drzwiach nie działają i nie mogę nic znaleźć w ustawieniach.
Na głośniki jakiej marki się zdecydowałeś?Poszedłem dzisiaj do lokalnego sklepu z car audio i wymieniłem tylne głośniki jako parę. Facet powiedział, że oryginalne miały papierowe membrany, podczas gdy zamienniki są poliuretanowe. Dźwięk został teraz odmieniony. 160 funtów z montażem.
Spójrz tutaj, tutaj zostałem skierowany we właściwym kierunku, ale zgadzam się, że systemowi brakuje basuTeż mam nowego CH-R GR Sport 2025 i zauważyłem, że dźwięk jest dość blaszany. Wydaje się, że głośniki w drzwiach w ogóle nie działają, ale nie mogłem znaleźć żadnych ustawień, aby je włączyć lub dostosować. Czy ktoś jeszcze miał ten problem lub znalazł rozwiązanie? Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki
Dokładnie tak samo, jeśli podkręcisz głośność do maksimum, a głośnik w drzwiach wyda jakiś dźwięk, dźwięk wydaje się dochodzić ze środka deski rozdzielczej.Mam nowego chr gr sport 2025 i dźwięk jest blaszany, ale zauważyłem, że głośniki w drzwiach nie działają, nie mogę nic znaleźć w ustawieniach.