Jak włączyć światła przednie po otwarciu samochodu Toyota model 2019?
Nie można tego zrobić, jedyne światło, jakie daje mój samochód wokół niego, to światło podłogowe CHR, gdy lusterka się rozkładają.Jak włączyć światła przednie po otwarciu samochodu Toyota model 2019?
Huey,🙈,udanej podróży.? Jesteś w powietrzu bardziej niż balon imprezowy. Nasi przyjaciele wczoraj utknęli w chaosie na M25, mówiąc delikatnie, jest wściekły. Mam nadzieję, że wszyscy przejdą przez dzień bez problemów.👍Otworzyć drzwi i je włączyć?
Jestem pewien, że widziałem to, gdy logowałem się do ECU. Nazywa się to trybem "Walk home" lub czymś podobnym. Kiedy zamykasz samochód, reflektory pozostają włączone przez maksymalnie minutę, więc jeśli masz podjazd, oświetla on twoją drogę. Zakładam, że robi to samo podczas odblokowywania samochodu. Używam aplikacji w telefonie o nazwie Carista. Umożliwia ona zalogowanie się do ECU i zmianę ustawień niedostępnych w standardowych ustawieniach. Nawet ten, w którym latem przytrzymujesz przycisk odblokowania, a okna automatycznie się opuszczają. Nie musisz zabierać samochodu do Toyoty, aby zapłacić im za włączenie tej funkcji, jak mówi instrukcja, możesz to zrobić sam.Jak włączyć światła po odblokowaniu samochodu Toyota z 2019 roku?
Sprawdziłem i ma funkcję powrotu do domu po zamknięciu samochodu, ale nie wspomina o otwieraniu samochodu.Jak włączyć światła przednie po otwarciu samochodu Toyota model 2019?
To właśnie mówi, nie jestem pewien, co wybrać
Przy wyłączonym silniku pociągnij dźwignię świateł drogowych do tyłu raz, następnie wysiądź i zamknij drzwi, a funkcja "follow me home" zostanie aktywowana.Jak włączyć światła po otwarciu samochodu Toyota model 2019?
Dlaczego miałbyś tego chcieć? To głupi pomysł. Ogranicza widoczność, oślepia cię podczas podchodzenia do samochodu, jest niebezpieczne, jeśli zaparkujesz na drodze, uniemożliwiając innym kierowcom zobaczenie cię, jeśli musisz wejść na jezdnię, i jest nielegalne. Czy jesteś tak obsesyjnie nastawiony na gadżety, że straciłeś zdolność odpowiedzialnego korzystania z samochodu?Jak włączyć światła przednie po otwarciu samochodu Toyota model 2019?